Заев со делегација на Комората на медијатори: Зголемувањето на споровите решени со медијација ќе ја подобри сликата на РМ во извештајот на ЕУ

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, синоќа прими делегација на Комората на медијатори на РМ (КМРМ), претставувана од Славе Младеновски, претседател на Комората и членовите Роза Алексова и Дејан Белевски.

Прочитај повеќе