Работилница за унапредување на вештините на медијаторите

Работилница за унапредување на вештините на медијаторите

Прочитај повеќе

Прва Европска Конференција за медијација во Република Северна Македонија - Медијацијата и бизнисот – Со развојот на медијацијата расте бизнисот

Прва Европска Конференција за медијација во Република Северна Македонија - Медијацијата и бизнисот – Со развојот на медијацијата расте бизнисот

Прочитај повеќе

Славе Младеновски е реизбран за Претседател на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Славе Младеновски е реизбран за Претседател на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Прочитај повеќе

Премиерот Заев на потпишување на Меморандум за соработка меѓу Владата на РСМ и Комората на медијаторите на РСМ

Владата на Република Северна Македонија и Комората на медијаторите на Република Северна Македонија денеска потпишаа Меморандум за соработка

Прочитај повеќе

Заев со делегација на Комората на медијатори: Зголемувањето на споровите решени со медијација ќе ја подобри сликата на РМ во извештајот на ЕУ

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, синоќа прими делегација на Комората на медијатори на РМ (КМРМ), претставувана од Славе Младеновски, претседател на Комората и членовите Роза Алексова и Дејан Белевски.

Прочитај повеќе