Прва Европска Конференција за медијација во Република Северна Македонија - Медијацијата и бизнисот – Со развојот на медијацијата расте бизнисот

Прва Европска Конференција за медијација во Република Северна Македонија - Медијацијата и бизнисот – Со развојот на медијацијата расте бизнисот

Прочитај повеќе

Програма за Европска Конференција за Медијација

Програма за Европска Конференција за Медијација

Прочитај повеќе

ПОВИК за учество на Собрание на Комората на Медијатори

ПОВИК за учество на Собрание на Комората на Медијатори

Прочитај повеќе