Славе Младеновски е реизбран за Претседател на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Славе Младеновски е реизбран за Претседател на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Прочитај повеќе

Вонредно Изборно Собрание на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Вонредно Изборно Собрание на Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Прочитај повеќе

Премиерот Заев на потпишување на Меморандум за соработка меѓу Владата на РСМ и Комората на медијаторите на РСМ

Владата на Република Северна Македонија и Комората на медијаторите на Република Северна Македонија денеска потпишаа Меморандум за соработка

Прочитај повеќе