Со медијација брзо и успешно решавање на деловните спорови

Со Меморандум за соработка, Комората на медијатори ја зацврсти соработката со Академијата за судии и јавни обвинители на прес-конференцијата во рамки на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК). Меморандумот го потпишаа претседателот на Комората на медијатори, м-р Славе Младеновски и директорот на Академијата за судии и јавни обвинители,

Прочитај повеќе