Потпишан Договор за пристапување со членство кон Сојузот на стопански комори на Македонија

Потпишан Договор за пристапување со членство кон Сојузот на стопански комори на Македонија

Прочитај повеќе

Работилница за унапредување на вештините на медијаторите

Работилница за унапредување на вештините на медијаторите

Прочитај повеќе

Работилница за унапредување на вештините на медијаторите

Работилница за унапредување на вештините на мдеијаторите

Прочитај повеќе

ПОВИК за учество на Собрание на Комората на Медијатори

ПОВИК за учество на Собрание на Комората на Медијатори

Прочитај повеќе

Прва Европска Конференција за медијација во Република Северна Македонија - Медијацијата и бизнисот – Со развојот на медијацијата расте бизнисот

Прва Европска Конференција за медијација во Република Северна Македонија - Медијацијата и бизнисот – Со развојот на медијацијата расте бизнисот

Прочитај повеќе