Младеновски: Медијацијата штеди и пари и време

Интервју за „Утрински брифинг“ на Претседателот на Комора на медијатори на Република Северна Македонија,
м-р Славе Младеновски.

Целиот разговор може да го проследете на овој линк: Интервју на Претседателот на Комората на медијатори