ПОВИК за учество на Собрание на Комората на Медијатори
Почитувани колеги медијатори, членови на Комората на медијатори, Ве известуваме дека Собранието на Комората на медијатори ќе се одржи на 14.04.2019 година (недела), со почеток во 11.00 часот, во Скопје, во просториите на Сојуз на Стопански Комори на Македонија , Ул.Црвена Скопска Општина бр.10, Скопје ( Во близина на Македонска Филхармонија и МОБ).


Предлог дневниот ред може да го преземете на овој линк: Предлог деневен ред

Материјали за седница на Собрание 14.04.2019 година