МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ДЕЛ ОД НОВИОТ СЕТ МЕРКИ ЗА СПАС НА ЕКОНОМИЈАТА

Во рамки на денешната официјална средба на Владиниот економски тим со Сојузот на стопански комори каде член е и Комората на медијатори, од страна на премиерот Зоран Заев и од Претседателот на ССК,Данела Арсовска,

Прочитај повеќе

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Академијата за судии и јавни обвинители, Државниот завод за превенција на детското престапништво и Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Академијата за судии и јавни обвинители, Државниот завод за превенција на детското престапништво и Комората на медијатори на Република Северна Македонија

Прочитај повеќе

Тематска расправа „Медијацијата во системот на правда за децата“

Тематска расправа „Медијацијата во системот на правда за децата“

Прочитај повеќе

Информација на Нотарската Комора со осврт кон медијацијата

Информација на Нотарската Комора со осврт кон медијацијата

Прочитај повеќе

Комората на медијатори со свои претставници учествуваше на настанот Македонски квалитет 2019 на националните бренд амбасадори

Комората на медијатори со свои претставници учествуваше на настанот Македонски квалитет 2019 на националните бренд амбасадори, во организација на Сојузот на стопански комори на Македонија.

Прочитај повеќе